Behandelplan

Patiënt1 ontwikkelt diverse behandelplannen voor specifieke aandoeningen. Deze behandelplannen maken onderdeel uit van het Persoonlijk GezondheidsDossier.

In een online behandelplan werken patiënt en zorgverlener(s) nauw samen. Door de digitale koppeling van patiënt en zorgverlener kan altijd en overal behandeling plaatsvinden. U hoeft als patiënt niet elke keer op consult te komen.

Voordelen van een behandelplan

  • Direct kunnen communiceren met uw arts
  • Altijd en overal behandeling mogelijk
  • Unieke en persoonsgerichte zorg
  • Voeg foto’s en verslagen toe
  • Blijf op de hoogte van uw gehele behandeltraject

Direct kunnen communiceren met uw arts

Een behandelplan wordt altijd gestart door de zorgverlener. Hij of zij werkt vanuit omgeving Patiënt1Pro. Deze website is gekoppeld aan Patiënt1 en is speciaal voor de zorgverlener ontwikkeld. Uw PGD kan gekoppeld worden met het account van uw zorgverlener en eventuele mede-behandelaars. Op deze manier ontstaat een uniek, multidisciplinair zorgplan waarin directe communicatie tussen u en uw zorgverlener(s) mogelijk is. U kunt namelijk niet alleen de bevindingen en verslagen van de arts lezen, maar via de Berichtenfunctie kunt u ook direct contact met uw arts opnemen.

 

Altijd en overal behandeling mogelijk

Met een behandelplan is altijd en overal zorg en advies mogelijk, ook zonder op consult te hoeven komen. Zo hoeft u niet meer voor elk consult de deur uit. En dat geldt ook als u meerdere zorgverleners heeft, in verschillende ziekenhuizen.

 

Unieke en persoonsgerichte behandeling

Na het accepteren van een behandelplan geeft u de betreffende zorgverlener toestemming in uw medisch dossier te kijken. Hij of zij krijgt dan een goed en compleet beeld van uw medische geschiedenis en uw huidige behandeling. Op deze manier is een snelle en persoonsgerichte behandeling mogelijk. U bepaalt, als eigenaar van uw PGD, zelf wie inzage heeft in uw dossier.

 

Wat moet ik nu doen?

Als u interesse heeft in een behandelplan, geeft u dit bij uw zorgverlener aan. Uw arts kan met onze informatiefolders meteen aan de slag.

  Bekijk onze informatiefolders:

Behandelplan Algemeen

Behandelplan Bipolaire Stoornis

Behandelplan Dermatologie

 

  Geef de folder aan uw arts