Disclaimer

Patiënt1 is een onafhankelijk landelijk platform voor uw eigen informatie en communicatiegebruik. Patiënt1 laat geen advertenties van zorgverleners, zorgaanbieders, overheden en commerciële bedrijven toe op haar website.

U verzamelt zelf de informatie op deze website en vult zelf uw medische gegevens in. De informatie op deze website is alleen voor uw eigen doeleinden. U bepaalt wie er naast u zelf toegang heeft tot (delen van) uw informatie. Deze informatie is niet bedoeld om u medisch of ander professioneel advies te geven. Als u een gezondheidsprobleem heeft, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw zorgverlener(s).

Patiënt1 verplicht zich conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) uw persoonlijke en gezondheidsgerelateerde informatie en uw privacy absoluut te beveiligen.

 

Patiënt1 spant zich in om de nauwkeurige, volledige en accurate informatie, die u in uw Persoonlijk GezondheidsDossier zelf verzamelt en bewerkt maximaal te beveiligen. Als gebruiker van uw persoonlijke GezondheidsDossier dient u bewust te zijn van de risico’s om de door u verzamelde informatie of materialen te gebruiken.

 

Patiënt1 geeft de verzekering, dat de externe koppelingen voor het medisch dossier – uw zorgverleners en de door u geautoriseerde zorgverleners/mantelzorgers – veilig zijn. Patiënt1 neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud of de informatie, die u uit de externe koppelingen krijgt uitgereikt.

 

Patiënt1 garandeert u als geregistreerde op onze website het niveau van  vertrouwelijkheid en veiligheid voor het internet gebruik, e-mail gebruik en  telefoonverkeer conform de gedragsnorm van NEN7510. Intern heeft Patiënt1 alle processen, die uw persoonsgegevens vastleggen beschreven en beschermd.

 

Patiënt1 is ingeschreven in het Openbaar Register College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1415805 en voldoet aan alle wettelijke maatregelen ter bescherming van de  persoonlijke gegevens. In onze organisatie is de functionaris voor de gegevensbescherming (FG) werkzaam om uw bescherming dagelijks en concreet te bewaken.


Ontdek nu zelf de mogelijkheden van het Persoonlijk GezondheidsDossier.
Registreer gratis