Privacy en Veiligheid

Voor het functioneren van het Persoonlijk GezondheidsDossier worden persoonsgegevens en medische informatie door de patiënt zelf ingevoerd. Patiënt1 BV is volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens verantwoordelijk voor de verwerking van deze informatie.

Versleuteld

Patiënt1 zal zorgvuldig omgaan met de inhoud van het PGD. Alle informatie is versleuteld en voldoet aan de beveiligingsnormen voor het veilig opslaan van medische informatie. De medische gegevens zijn alleen voor de patiënt toegankelijk. Hij of zij kan een zorgverlener autoriseren om de gegevens in te zien.

CBP en WBP

Ook de behandelplannen worden in een beveiligde omgeving  ontwikkeld en doorgevoerd. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt.  Patiënt1 staat ingeschreven bij het Openbaar Register CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) onder nummer m1415805 en voldoet aan de voorschriften van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Betrouwbare partner

Dit maakt Patiënt1 een betrouwbare partner binnen de gezondheidszorg, voor veilig gebruik van uw medische gegevens. Uw gezondheidsinformatie is bij ons in goede handen. We hebben passende maatregelen genomen om misbruik te voorkomen. Alle personen die van de gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.


Ontdek nu zelf de mogelijkheden van het Persoonlijk GezondheidsDossier.
Registreer gratis