Medisch Paspoort - Med1Pas

 

Door overzicht te hebben in alles rondom uw gezondheid, krijgt u inzicht om deze te verbeteren. Binnen een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO, voorgeen PGD) verzamelt u al deze gegevens op één centrale plek. En met de Med1Pas droeg u deze gegevens op zak. De pas op
creditcardformaat bleek echter niet meer voor iedereen de ideale oplossing.

Ivido PGO

Moderne tijden vragen om moderne oplossingen. Patient1 gaat daarom over naar Ivido. Deze veilige Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) biedt niet alleen de mogelijkheid om persoonlijke en medische gegevens te registreren en te beheren, maar ook om proactief aan uw eigen gezondheid te werken. Een PGO is simpel gezegd een verbeterde versie van het PGD en biedt veel meer mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor programma’s op maat voor zelfzorg ondersteuning, communiceer direct online met uw (zorg)professionals, bekijk labuitslagen en koppel wearables om diverse meetwaarden automatisch in te laden.

Med1Pas in een modern jasje

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving van Ivido vervangt het PGD zoals u gewend bent. De PGO is op ieder device te openen en te beheren. Dus zowel op uw computer als op uw laptop, tablet of telefoon. Hierdoor heeft u al uw gegevens altijd en overal bij de hand. Verandert er iets in deze gegevens? Dan past u dat eenvoudig in de PGO aan. Ivido streeft ernaar om eind 2018 een Engelstalige versie van de PGO aan te bieden. Begin van volgend jaar wordt de PGO in meerdere talen beschikbaar gesteld. Hiermee vervangt de Persoonlijke Gezondheidsomgeving de Med1Pas.

Ja, ik wil een Ivido PGO

Niet alleen de Med1Pas verdwijnt, maar ook het PGD. Het is daarom van belang dat u een PGO-gebruiker wordt, zodat u van alle voordelen van uw eigen dossier kunt profiteren.

Nieuwsgierig geworden of een account aanmaken? Lees meer op Ivido.nl