Medisch Paspoort - Med1Pas

Med1Pas op reis

Door overzicht te hebben over alles rondom uw gezondheid, krijgt u inzicht om deze te verbeteren. Met de Med1Pas heeft u uw medische gegevens altijd en overal bij de hand. Handig wanneer u op reis bent en/of in een noodsituatie verkeert.

Europees Medisch Paspoort

De gegevens uit het Persoonlijk GezondheidsDossier kunnen op het Europees Medisch Paspoort (Med1Pas) worden gezet. De pas heeft een handig creditcard-formaat, waardoor het makkelijk in je portemonnee, tas of in het dashboardkastje van de auto past. Ondanks de naam Europees Medisch Paspoort is deze pas in alle landen te gebruiken.

In geval van nood

Het Europees Medisch Paspoort, de Med1Pas, biedt ruimte om alle relevante medische informatie op te slaan die, in geval van nood, belangrijk kunnen zijn. 

Wanneer u de pas bij u draagt, heeft u uw medische gegevens dus altijd bij de hand. Deze kunt u zelf afgeven bij een bezoek aan (huis)arts of specialist. Hij of zij weet dan bijvoorbeeld welke medicijnen u gebruikt. In geval van nood zal de pas in uw portemonnee, handtas of auto snel gevonden worden door de betrokken hulpverleners. De Med1Pas bevat namelijk het ICE, In Case of Emergency, logo. Naast uw medische gegevens, zoals medicatie en bloedgroep, is ook meteen te achterhalen wie uw contactpersoon in geval van nood is.

Medisch paspoort USB credit card in je portemonnee

In 6 talen vertaald

U maakt uw medisch dossier aan in het Nederlands en tijdens het exporteren naar de Med1Pas worden de gegevens automatisch in 6 talen vertaald. Zowel in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

Kwaliteit en veiligheid

U kunt de pas op bestellen op onze website of via Med1Pas.nl. De kosten zijn eenmalig € 24,95. Hier krijgt u een gratis Persoonlijk GezondheidsDossier bij. U kunt de gegevens in uw dossier en op de pas zo vaak wijzigen als u wilt. Het aanpassen van deze gegevens is en blijft gratis. Omdat de pas medische informatie bevat moet de veiligheid optimaal zijn. Ook is de pas van goede kwaliteit en niet makkelijk te breken. De Med1Pas gaat hierdoor lang mee. Deze vereisten kosten echter geld, vandaar de eenmalige bijdrage.

 

Med1Pas bestellen