Patiënt1 Netwerk

Deze site wordt beheerd door Patiënt1 en is onderdeel van het Patiënt1 netwerk. Patiënt1 verbindt die partijen die een echte meerwaarde kunnen leveren voor mensen die willen werken aan hun gezondheid.

 Patiënt1 Netwerk

 

Het Patiënt1 netwerk bestaat uit een samenhang van websites, gericht op het verzamelen van persoonsgebonden gezondheidsinformatie, faciliteren van zorgverleners en patiënten in een behandeling en diagnostiek en ondersteunen van onderzoek gericht op verbetering en kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg.

Het Patiënt1 netwerk omvat de volgende websites, onderverdeeld in eigen categorieën: 

Het Persoonlijk GezondheidsDossier

Op deze sites staat het verzamelen, communiceren en delen van gezondheidsinformatie centraal.

 Patiënt1 Patiënt1

Op Patiënt1 kunt u een Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD) aanmaken en beheren. U voert zelf uw gegevens in mbt uw gezondheid. Denk hierbij aan aandoeningen, allergieën, operaties en medicatie.

Lees meer...

 

 

Het Europees Medisch Paspoort

Op de website van het Europees Medisch Paspoort kunt u de gegevens uit uw PGD exporteren naar de Med1Pas. Dit is een USB-creditcard. Hiermee heeft u uw gezondheidsgegevens altijd bij de hand!

Lees meer...

 

 

Zwangerwereld website

 

 ZwangerWereld

Zwanger willen worden of zijn is een spannende periode. Verzamel online informatie over jouw zwangerschap! Bekijk je echo’s digitaal, hou bij hoeveel je groeit en lees alles wat je wilt weten in het ABC. 

Lees meer...

 

 

Patiënt1 voor professionals in de zorg

 Patient1Pro homepage

 Patiënt1Pro

Dé website voor de professional. Voor korte lijnen en directe communicatie met zowel uw patiënt als andere zorgverleners. Vanuit Patiënt1Pro kunt u o.a. behandelplannen starten. 

Lees meer...

 

 

KennisHuis

Op deze sites wordt kennis vanuit specialisten en expertisecentra op eenvoudige wijze ontsloten. Deze kennishuizen dienen als onafhankelijk platform voor kinderen, volwassen en betrokken professionals.

 Huidhuis homepageHuidhuis

Huidhuis is een online platform met uitgebreide informatie over huidaandoeningen. Huidhuis biedt tools voor een snelle herkenning en tevens behandelmogelijkheden, waaronder transmurale behandelplannen. 

Lees meer...

 

 

 

 
AllergieWereld

Allergiewereld is een website in ontwikkeling en zal voorzien in de zorg voor kinderen met een allergie en/of atopie. AllergieWereld biedt onder meer zelfmanagement en gespecialiseerde kennis.

 

Onderzoek

 Het Onderzoekshuis

 Het Onderzoekshuis

Hét platform voor onderzoek! Het Onderzoekshuis is een digitale omgeving, gericht op het ondersteunen van (medisch) wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer...